Serveis de formació

per a empreses i autònoms

Gaudeix d’una formació personalitzada,  amb incidència en aquells aspectes que més t’interessen

Punts clau

De les nostres formacions a mida

Equip

A Software per PIMES disposem d’un equip multidisciplinar d’àmplia experiència a diversos ámbits de negoci.

Ens desplacem a les vostres oficines o podem fer tele-formació, més pràctica i optimitzant el temps. 

Ens adaptem a qualsevol necessitat formativa. 

Disposem d’un ampli ventall d’horaris adaptats a les necessitats de cada moment.

Avantatges

  • Cursos 100% pràctics. Coneixements i conceptes aplicats al seu negoci específic
  • No es necessiten coneixements previs de comptabilitat ni d’informàtica
  • Aplicació dels conceptes directament a la millora de la gestió de la seva empresa o negoci
  • El 80% de les empreses només fan servir el 50% de les possibilitats de las aplicacions informàtiques que ja estan pagant
  • Amb menys temps de dedicació a la comptabilitat i gestió tindrà mes informació i mes útil i aconseguirà Informació clau per poder prendre decisions

Metodologia

Classes Particulars

Formació particular a domicili o telemàtica. Pregunta  i aprèn nomes allò que  realment necessites. Formació per hores, segons necessitats.

Per grups

Pots formar al personal de la teva empresa en sessions de grup,  amb pressupostos tancats per temes o oberts segons necessitats.

Descobreix la formació que necessites

Contaplus

Per persones sense experiència en comptabilitat

Si no saps comptabilitat i necessites registrar els teus assentaments comptables, et creem assentaments predefinits per tal que puguis portar la teva comptabilitat de forma fàcil i intuïtiva. Podràs controlar els teus moviments bàsics, introducció de fatures, pagaments, cobraments, bancs, …tot sense esforç i podràs traspassar les dades al teu assessor/gestor per fer el seguiment.

Per persones amb experiència comptable

Si ja ets professional comptable i vols treure el màxim profit al teu ContaPlus et podem ajudar amb una formació personalitzada per treballar els aspectes que més t’interessen. Creació de predefinits, plantilles,  enllaç d’informes d’ Excel amb actualització automàtica de dades, casacions de comptes, agrupació de venciments, etc.

Facturaplus TPV

Per nous usuaris

T’ajudem a organitzar i crear totes les taules inicials, de la ma d’un expert, per poder adaptar ràpidament el teu programa. Codificació de famílies, articles, agents, magatzem, clients, proveïdors, formes de pagament, venciments automatitzats, remeses bancàries SEPA automatitzades, facturació electrònica  i molt més…

Per usuaris amb coneixements del programa

Si ja utilitzes el programa però encara hi ha moltes opcions que no domines, o vols adaptar millor el programa a les necessitats de la teva empresa, aprofita la nostra formació personalitzada i treu-li el màxim rendiment a la teva inversió.

SAGE 50c

Formació complerta de Sage50, des de nivell bàsic fins a personalització i configuració del programa. Tu tries el que necessites.

T’ajudem a seleccionar els mòduls mes adients a les teves necessitats de negoci. Si necessites suport extra als teus coneixements del programa, o vols saber com adaptar-lo millor a la teva empresa, o si vens de la línia Plus i encara et costa adaptar-te al canvi, nosaltres t’ensenyem com fer-ho.

Comptabilitat bàsica

Si necessites tenir uns coneixements mínims comptables per portar el registre de moviments comptables i enviar-los al teu assessor/gestor per tal que tramiti els informes i impostos necessaris, o si vols simplement ser conscient de la situació de la teva empresa adquirint uns coneixements bàsics per controlar bancs, cobraments de clients, deutes a proveïdors, i saber en tot moment quin és el benefici de teva empresa, aquest es el teu curs. Informa’t.

Internet, Web, Xarxes Socials

Iniciació a les xarxes socials per ús professional.

Iniciació al WordPress.

Iniciació al Comerç Electrònic.

Linkedin, Facebook, Twitter i Google+ per ús professional.

WordPress avançat.

Comerç Electrònic avançat amb Woocommerce / Prestashop.

Experiència i servei a la teva disposició

Si vols rebre més informació referent als nostres serveis de formació no dubtis en contactar amb nosaltres