+ software

Altres programes que podem adaptar a Sage

La teva oficina on ets tu


Aplicació d’autovenda, prevenda i facturació dissenyada per a PC i dispositius mòbils
 destinats a realitzar comandes, albarans, factures, introducció de visites, itineraris de seguiment, càrrecs de gestió, despeses, etc.

Constitueix el nexe d’unió entre els teus dispositius mòbils i el teu programa de gestió comercial, facturació, ERP, CRM, etc.

Versions per Windows, Ios i ANdroid

Per a tot tipus d’empreses

Programa dissenyat per a autònoms, professionals, PIMES o empreses amb diversos venedors.

Personalitzable

Configuració al teu gust: Amaga costos, comissions, protegeix la modificació de descomptes, etc.

Fàcil d’utilitzar

Disposa d’una interfície molt intuïtiva per a una millor navegació de l’usuari.

Multisectorial

Distribució de begudes, productes d’higiene industrial, alimentació, mobiliari d’oficina, vending, congelats, envasos, etc.

Gestiona tots els documents

Gestiona pressupostos, comandes, albarans, factures, rutes, despeses, visites i molt més.

Multilingüe

Disponible en espanyol, català, anglès i francès.

Un CRM es una solució de gestió de les relacions amb clients, orientada a gestionar tres àrees bàsiques: la gestió comercial, màrqueting, i atenció al client.

L’ús d’un CRM forma part d’una estratègia orientada al client amb l’objectiu de millorar les relacions amb clients actuals i potencials.

Una eina bàsica per l’equip comercial que permet a l’empresa poder disposar d’una gestió comercial estructurada i controlada, que potencia la productivitat en vendes i dóna un profund coneixement del client.

Enllaçat amb aplicacions Sage, ens permet augmentar les prestacions dels programes i gaudir d’un control fàcil i complert.

Amb aquesta eina podràs classificar i organitzar les empreses definint els teus propis criteris.

Gràcies a la geolocalització, s’obtenen dades sobre les empreses més pròximes a la teva ubicació actual i es poden visualitzar en un mapa.

A més, tindràs tota la informació dels teus clients i contactes accessibles siguis on siguis: visites, trucades, ofertes, tarifes, històric de compres, documents, etcètera